Social WIFI solutions

Social WIFI solutions

Social WIFI solutions,

In juni 2015 overgenomen van Bens consultancy. 

Er zijn drie voorbeelden hoe te gebruiken:

Horeca/small business,

Geef jouw klanten gratis WIFI waarmee ze met een social media "like", "folow" of bijv emailadres in kunnen loggen, daarna kan je weer je online- en social media marketing gericht inzetten. Vind jouw potentiele doelgroep heel gericht met deze tool.

Bedrijven,

Laat je bezoek niet meer wachten op de "passwordKey" van je Wifi maar laat ze inloggen op je tweede netwerk met een follow op je link-in pagina. Heb je een vacature of een zakelijk bericht dat je aan je netwerk wil delen bereik je jouw doelgroep snel en makkelijk. Het tweede netwerk is trouwens helemaal beveiligd. Je bezoek kan niet bij data en gegevens van het bedrijf komen.

Evenementen,

Met deze WIFI oplossing kan je bezoekers gratis wifi aanbieden en een boodschap pushen bij inlog, klantgegevens verzamelen door de sociale inlog als de like of emailadressen, berichten op tv's uitzenden en gerichte PUSH-berichten sturen met aanbiedingen en boodschappen.

Geen tijd om daarna Online- en social media marketing te voeren, wij kunnen (bijna) alle trajecten en campanges voor je opzetten en uitvoeren.

Handig toch!

Andere projecten

Copyright 2010 4boosting BV. Webdesign: Acorn / All rights reserved.